رئیس سازمان امور اجتماعی کشور در شیراز برنامه‌های ویژه مقابله با آسیب‌های اجتماعی در استان فارس را اعلام کرد؛ از سلامت روان و اورژانس اجتماعی تا سامان‌دهی معتادان متجاهر، پروژه‌هایی که با حمایت وزارت کشور و مجلس برای سال ۱۴۰۴ آماده اجرا هستند.

سه محور کلیدی مقابله با آسیب‌های اجتماعی در فارس؛ از سلامت روان تا سامان‌دهی معتادان متجاهر

سید محمد بطحایی رئیس سازمان امور اجتماعی کشور در نشست کمیسیون امور داخلی و شوراهای مجلس در شیراز، با اشاره به اهمیت آموزش و فرهنگ‌سازی در حوزه سلامت روان گفت: اولین محور اقدامات پیشگیرانه، کاهش رفتارهای پرخطر مانند خودکشی است و امیدواریم با همکاری استانداری فارس طرح‌های ویژه‌ای برای مداخله و کاهش آسیب‌ها اجرا شود.

تقویت اورژانس اجتماعی

وی افزود: دومین محور، ارتقای عملکرد اورژانس اجتماعی است که با حمایت سازمان برنامه و بودجه، بخشی از اعتبارات لازم برای تجهیز و تأمین خودروهای اورژانس اجتماعی اختصاص یافته است.

بطحایی درباره سومین محور گفت: در حوزه اعتیاد و سامان‌دهی معتادان متجاهر، با هماهنگی استانداری فارس و ستاد مبارزه با مواد مخدر، ظرفیت مراکز ماده ۱۶ افزایش می‌یابد تا اقدامات اصلاحی مؤثر انجام شود.

همکاری نهادهای مختلف برای تحقق برنامه هفتم توسعه

رئیس سازمان امور اجتماعی کشور بر همکاری مشترک وزارت کشور، مجلس و مدیریت ارشد فارس برای تحقق اهداف برنامه هفتم توسعه در حوزه اجتماعی استان تأکید کرد و پیش از نشست، دیدارهایی با استاندار فارس و نماینده ولی فقیه در استان داشت.

بازدید از مؤسسه پارک سلامت روان حاجات و مرکز ترک اعتیاد ماده ۱۶ شیراز از دیگر برنامه‌های سفر یک روزه سید محمد بطحایی به فارس بود و نشان‌دهنده تمرکز بر اقدامات عملی و میدانی در مقابله با آسیب‌های اجتماعی است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =