در جلسه کارگروه فرهنگی و اجتماعی شهرستان گرمسار، بر ضرورت تقویت سرمایه‌های اجتماعی، توجه جدی به مسائل فرهنگی و مشارکت فعال مردم و جوانان در مسیر انسجام اجتماعی تأکید شد.

فرماندار گرمسار: همبستگی اجتماعی با برنامه‌ریزی و مشارکت مردم تقویت می‌شود

به گزارش روابط‌عمومی سازمان امور اجتماعی کشور، جلسه کارگروه فرهنگی و اجتماعی شهرستان گرمسار در سالن جلسات فرمانداری و با حضور مهدی شاهب، مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری، و اعضای کارگروه برگزار شد؛ نشستی که تمرکز آن بر پیوند فرهنگ، مشارکت اجتماعی و کاهش آسیب‌های اجتماعی بود.

علی همتی، فرماندار شهرستان گرمسار، تقویت سرمایه‌های اجتماعی و ارتقای همبستگی فرهنگی را نیازمند برنامه‌ریزی منسجم، هم‌افزایی میان دستگاه‌ها و توجه واقعی به مسائل اجتماعی شهرستان دانست؛ مسیری که بدون نگاه مشترک و مسئولیت‌پذیری جمعی به نتیجه نخواهد رسید.

در این نشست، بر نقش تعیین‌کننده فرهنگ در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی تأکید شد و استفاده از ظرفیت‌های مردمی، هیئت‌های مذهبی، تشکل‌های اجتماعی و دانشگاه‌ها به‌عنوان بازوهای مؤثر کنش فرهنگی مورد توجه قرار گرفت؛ ظرفیتی که می‌تواند به طراحی و اجرای برنامه‌های اثرگذار و قابل ارزیابی منجر شود.

توجه ویژه به نسل جوان، دانشجویان و دانش‌آموزان نیز یکی دیگر از محورهای اصلی جلسه بود. افزایش نشاط اجتماعی، امیدآفرینی و فراهم‌کردن زمینه مشارکت فعال جوانان و نوجوانان در عرصه‌های فرهنگی و اجتماعی، به‌عنوان راهکاری کلیدی برای تقویت سرمایه اجتماعی شهرستان مطرح شد.

پایان/

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =