در جلسه شورای پیشرفت محلات ایلام، معاون سیاسی استاندار با تأکید بر اهمیت طرح محله‌محور و تشکیل کمیته‌های تخصصی، مشارکت مردم را عامل اصلی پیشبرد برنامه‌های توسعه‌ای دانست.

معاون سیاسی استانداری ایلام: اجرای طرح محله‌محور و مشارکت مردم مبنای پیشرفت محلات است

به گزارش روابط‌عمومی سازمان امور اجتماعی کشور، جلسه شورای پیشرفت محلات شهرستان ایلام با حضور تاج‌الدین صالحیان معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری، اکبری فرماندار ایلام، مهدوی مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری، معاونان فرماندار، جمعی از مدیران شهرستان و اهالی محله در تکیه سید شهر ایلام برگزار شد.

معاون استاندار ضمن تبریک میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) با اشاره به اهداف طرح محله‌محور گفت: برنامه اقدام شبکه مدیریت محله‌محور از طرح‌های مهم دولت چهاردهم است که در شهرها و روستاهای کشور اجرا می‌شود.

صالحیان افزود: در این چارچوب، شورای راهبری استان به ریاست استاندار، کمیته راهبری شهرستان‌ها به ریاست فرمانداران و شورای پیشرفت محلات با تشکیل کمیته‌های تخصصی فعالیت خواهند کرد.

وی با تأکید بر ضرورت اقدام سریع فرمانداری‌ها اظهار داشت: فرمانداران باید از ظرفیت طیف‌های مختلف در محلات برای تشکیل کمیته‌های تخصصی استفاده کنند.

معاون استاندار در ادامه با اشاره به اهمیت انتخابات پیش‌رو گفت: دشمنان در پی کاهش مشارکت مردم هستند و حضور باشکوه و دشمن‌شکن مردم ضرورت دارد.

وی افزود: با امیدآفرینی باید شرایطی فراهم شود تا انتخابات شورایی با مشارکت بالا برگزار شود؛ در این صورت شهردار منتخب نیز از مشروعیت مضاعف برخوردار خواهد بود و می‌تواند برنامه‌های شهری را با قدرت بیشتری پیش ببرد.

پایان/

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =