مهدی بیدلی، مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری گلستان، در جلسه ساماندهی متکدیان با تأکید بر اینکه تکدی‌گری یک آسیب اجتماعی چندلایه است، گفت: مقابله با این پدیده صرفاً با جمع‌آوری متکدیان امکان‌پذیر نیست و باید مجموعه‌ای از اقدامات پیشگیرانه، حمایتی، توانمندسازی و قانونی به‌صورت هماهنگ دنبال شود.

تأکید بیدلی بر رویکرد پیشگیرانه و مشارکت همه دستگاه‌ها در مقابله با تکدی‌گری

به گزارش روابط عمومی سازمان امور اجتماعی کشور، وی با اشاره به خدمات کمیته امداد و بهزیستی در حوزه‌های حمایت، مشاوره، آموزش، اشتغال و توانمندسازی، بر شناسایی خانواده‌های در معرض آسیب و مداخله پیشگیرانه پیش از گرایش آنان به تکدی‌گری تأکید کرد.
بیدلی همچنین خواستار برخورد جدی با موارد سازمان‌یافته و بررسی ارتباط احتمالی تکدی‌گری با سایر آسیب‌های اجتماعی شد و افزود: جمع‌آوری متکدیان باید با حفظ کرامت انسانی انجام شده و پس از آن، افراد غربالگری و متناسب با شرایطشان از خدمات حمایتی، بهداشتی، مشاوره‌ای و توانمندسازی بهره‌مند شوند.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری گلستان با اشاره به جایگاه گرگان به‌عنوان مرکز استان، بر ضرورت تدوین برنامه‌ای ویژه و قابل سنجش برای ساماندهی متکدیان در این شهر و استمرار همکاری همه دستگاه‌های مسئول تأکید کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =